Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Поточний номер
Том 15 № 3 (2023): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Опубліковано:
2023-10-10
Сучасні проблеми економіки підприємств
Трансформація діяльності сільськогосподарських підприємств в контексті стабілізації агропромислового виробництва та забезпечення розвитку суб’єктів національної економіки україни
Н. М. Купріна
PDF
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Бюджетна ефективність територіальних громад: вектор впливу системних змін
Г. І. Палвашова, І. О. Седікова
PDF
Фінансово-кредитні відносини
Тенденції розвитку фондового ринку україни
Ю. А. Цимбалюк, С. А. Власюк
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Розподіл української зернової продукції між внутрішнім та зовнішнім ринком: стан, причини та наслідки
Р. П. Мудрак
PDF
Інституціональне забезпечення стійкості функціонування локальних ринків молока та молочних продуктів у воєнний та повоєнний періоди*
О. В. Нікішина, М. Л. Тараканов, Н. Й. Чеботарьова
PDF
Проблеми та перспективні напрями відновлення інфраструктурно-логістичного забезпечення експорту агропродовольчої продукції в умовах воєнного стану
Л. В. Смолій
PDF
Особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміні
Інфраструктурне забезпечення організації логістичної діяльності підприємств харчової промисловості україни у контексті продовольчої безпеки
Н. В. Трушкіна, Я. Я. Пушак
PDF
Переглянути всі випуски