Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 14 № 2 (2022): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.15673/fie.v14i2
Опубліковано:
2022-07-19
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
О. І. Лайко, М. Б. Єжов, І. А. Циналєвська
PDF
Аналіз сталих харчових систем в Україні
А. А. Івашура, О. М. Борисенко, М. М. Івашура, Н. С. Цапко
PDF
Сучасні проблеми економіки підприємств
Відновлення ефективності методів управління підприємством: агропродовольча, готельна й ресторанна сфера
О. І. Кушнір, О. А. Жигулін
PDF
Технологічне підприємництво як інструмент розвитку виробництва та ефективності діяльності в харчовій промисловості
Н. М. Купріна, Х. О. Баранюк
PDF
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Управління персоналом в умовах глобальних інформаційних процесів
І. О. Седікова, К. Б. Козак, Д. В. Седіков
PDF
Стратегічне управління витратами спеціалізованих птахівничих підприємств в умовах мінливого економічного середовища
О. В. Ніколюк
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Російсько-український конфлікт: виклики для зернового ринку
І. І. Савенко, І. О. Седікова, Д. В. Седіков
PDF
СИСТЕМА ОБЛІКУ, ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ, КОНТРОЛЮ ТА ОПОДАТКУВАННЯ
Особливості фінансового аналізу найбільш важливих груп активів в системі управління діяльністю підприємства
Н. М. Купріна, Т. М. Ступницька, О. М. Величко
PDF
Актуальні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму
Механізм оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу
О. А. Жигулін
PDF
Особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміні
Реформування системи публічного управління в умовах децентралізації влади
О. В. Ніколюк, Б. В. Мироненко, В. П. Кирилова
PDF