Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 16 № 2 (2022)
Опубліковано:
2022-10-31
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ ІЗ ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БІОЕТАНОЛУ
S. Kovalchuk, Yu. Dolomakin
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА ТА КРУПИ РИСУ ЗАЛЕЖНО ВІД ГЕНОТИПУ СОРТІВ
D. Palamarchuk, M. Kozachenko, S. Sviatchenko
PDF (English)
БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА ПРОСА ТА ЙОГО ЗМІНИ ПРИ ЗБЕРІГАННІ
О. Gorlachova, S. Gorbachova, L. Kobyzeva, О. Suprun, N. Ilchenko, T. Sheliakina
PDF (English)
МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ МІЦНОСТІ ГЕТЕРОГЕННИХ ДРАГЛЕУТВОРЮВАЛЬНИХ СИСТЕМ НА ОСНОВІ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ПОЛІСАХАРИДНОГО ТА БІЛКОВОГО ПОХОДЖЕННЯ
A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov
PDF (English)
ВПЛИВ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ГРЕЧАНОЇ ЗАКВАСКИ СПОНТАННОГО БРОДІННЯ НА ЯКІСТЬ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ХЛІБА
L. Mykhonik, І. Hetman, О. Naumenko
PDF (English)
ЕКСТРАКТ ВТОРИННОЇ ЯБЛУЧНОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ЛЬОДЯНИКОВОЇ КАРАМЕЛІ
V. Cheliabiieva, N. Buialska, N. Denysova
PDF (English)
INVESTIGATION OF THE EFFECT OF APPLE POMACE ON THE TEXTURAL CHARACTERISTICS, FIBRE CONTENT, AND MOISTURE CONTENT OF SPONGE CAKES
Zhivka Goranova, Zdravko Manev
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
РОЗРОБКА НОВОГО ВИДУ ХЛІБА, ВИРОБЛЕНОГО ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ«ВІДКЛАДЕНОГО ВИПІКАННЯ» НА ОСНОВІ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ
M. Mardar, I. Solonytska, S. Pambuk
PDF (English)
ЖИРНІ КИСЛОТИ МОЛОКА ТА ІНТЕНСИВНІСТЬ ВИДІЛЕННЯ S. АUREUS У КОРІВ З СУБКЛІНІЧНИМ МАСТИТОМ СТЕПУ УКРАЇНИ
V. Danchuk, S. Midyk, O. Danchuk, А. Levchenko, V. Korniyenko, V. Ushkalov, M. Bogach
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СУХОЇ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ДЛЯ ЗНИЖЕННЯ ТОКСИЧНОСТІ ВОДНО-СПИРТОВОЇ СУМІШІ
V. Kolesnyk, N. Penkina, V. Polupan, S. Sorokina, D. Odarchenko, A. Penkin
PDF (English)
ТОКСИКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ХАРЧОВИХ ДОБАВОК МЕТОДОМ БІОТЕСТУВАННЯ
V. Nykyforov, O. Novokhatko, S. Digtiar, O. Sakun, A. Tikhonova
PDF (English)