Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 16 № 1 (2022)
Опубліковано:
2022-06-01
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Низькоалергенні гідролізати білків сироватки молока з природними біоактивними пептидами
V. Yukalo, K. Datsyshyn, V. Turkina
ПОТЕНЦІАЛ ВИКОРИСТАННЯ SACCHAROMYCES BOULARDII У ВИРОБНИЦТВІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
A. Khablenko, S. Danylenko, O. Yalovenko, O. Duhan, O. Potemskaia
РЕСУРСО- ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧА ТЕХНОЛОГІЯ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ІЗ КРОХМАЛЕВМІСНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БІОЕТАНОЛУ
S. Kovalchuk, T. Mudrak
Технологія і безпека продуктів харчування
ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ОКИСНЕННЯ ТА ІНШИХ ПРЕКУРСОРІВ НА ВМІСТ 3-MCPD- ТА ЕФІРІВ ГЛІЦИДОЛУ В ДЕЗОДОРОВАНІЙ СОНЯШНИКОВІЙ ОЛІЇ
A. Demydova, I. Levchuk, V. Yevlash, O. Aksonova, A. Foshchan
Підвищення якості бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання порошку яблучних вичавків
Zh. Goranova, G. Nakov, T. Petrova, M. Momchilova, K. Khvostenko
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА КІНОА В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
L. Valevskaya, O. Sokolovskaya, A. Iegorova, A. Shulyanska
ТЕОРЕТИЧНЕ ТА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПІДГОТУВАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ДО ВИРОБНИЦТВА ВИСОКООДНОРІДНИХ СУМІШЕЙ
A. Мakarynska, B. Iegorov
ДЕЗІНФЕКЦІЯ ТОВАРНИХ ЯЄЦЬ ПЛАЗМОХІМІЧНО АКТИВОВАНИМИ ВОДНИМИ РОЗЧИНАМИ
О. Pivovarov, О. Kovalova, V. Koshulko
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОЛІЇ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ ЗІ ЗБЕРЕЖЕННЯМ ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
Ye. Kotliar
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ ВКРАЙ НИЗЬКИХ ЧАСТОТ НА ЯКІСТЬЗЕРНА ПШЕНИЦІ
Yu. Kovra, G. Stankevych, А. Borta
ПОРІВНЯННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РІЗНИХ ТИПІВ ПШЕНИЦІ
D. Zhygunov, S. Sots, Y. Barkovska, Jiguo Liu, Fengcheng Wang, Xinxin Liu, Zhibing Wang, Xiyan Li