Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 14 № 4 (2022): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.15673/fie.v14i4
Опубліковано:
2022-12-29
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Концептуальні аспекти навчання персоналу в умовах невизначеності
І. О. Седікова, К. Б. Козак, А. В. Курганова
PDF
Управління мотивацією персоналу в умовах постпандемії та воєнного стану
К. Б. Козак, Н. М. Корсікова, Ю. О. Петренко
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Аналіз стану зовнішньої торгівлі залишками і відходами харчової промисловості
П. О. Антонюк, О. П. Антонюк, Т. М. Ступницька, Х. О. Баранюк
PDF
Економіко-екологічні проблеми
Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
О. В. Нікішина
PDF
Особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміні
Міжнародний досвід державного регулювання регіональних ринків птахівництва
Т. В. Савченко, О. В. Ніколюк
PDF