Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 15 № 3 (2021)
Опубліковано:
2021-12-08
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ГЕРОПРОТЕКТОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПОЛІФЕНОЛЬНИХ СПОЛУК ХАРЧОВИХ РОСЛИН
P. Oliіnyk, D. Voronenko, R. Lysiuk, A. Oliinyk, S. Oliinyk
PDF (English)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
САНІТАРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕКСПРЕС-КОНТРОЛЬ КУЛЬТИВУВАННЯ ПРОДУЦЕНТІВ АМІЛОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТІВ
L. Pylypenko, A. Yegorova, T. Volovyk, A. Konovka, L. Oliinyk
PDF (English)
ПІДБІР ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ ОСМОФІЛЬНИМИ РАСАМИ ДРІЖДЖІВ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ БІОЕТАНОЛУ
S. Kovalchuk, T. Mudrak
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ФРАКЦІЮВАННЯ ОЛІЇ НАСІННЯ СОНЯШНИКУ НОВОЇ ЛІНІЇ
V. Papchenko, T. Matveeva, V. Khareba, O. Khareba
PDF (English)
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ТА СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ РИБНИХ ПАСТ
A. Menchynska, T. Manoli, L. Tyshchenko, O. Pylypchuk, A. Ivanyuta, N. Holembovska, M. Nikolaenko
PDF (English)
ВПЛИВ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ХІТОЗАНОМ НА ЯКІСТЬ СУНИЦІ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
A. Blahopoluchna, N. Liakhovska
PDF (English)
Optimisation of conditions for deacetylation of chitin-containing raw materials
O. Pavlova, M. Trusova
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОФІЗИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯЗОВОЇ ТА ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ В ПРОЦЕСІ ЗАМОРОЖУВАННЯ-РОЗМОРОЖУВАННЯ
O. Dromenko, V. Potapov, M. Yancheva, V. Оnishchenko, V. Bolshakova, A. Inzhyyants
PDF (English)
ВИЗНАЧЕННЯ ЦИС-ТРАНС ЖИРНИХ КИСЛОТ МЕТОДОМ КАПІЛЯРНОЇ ГАЗОВОЇ ХРОМАТОГРАФІЇ У СКЛАДІ БУЛЬОННИХ КУБИКІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ТУРЕЧЧИНІ
Harun Dıraman
PDF (English)
СИНТЕЗ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА НАНОЧАСТОК ОКСИДУ МІДІ З ВИКОРИСТАННЯМ ВОДНОГО ЕКСТРАКТУ КВІТКИ IRANIAN VIOLACEAE
Ali Davari, Vahid Hakimzadeh, Elham Mahdian, Mostafa Shahidi-Noghabi
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СПОСОБІВ І ОСОБЛИВОСТЕЙ СУШІННЯ ГРИБА ШИЇТАКЕ
L. Avdieieva, E Zhukotskyi, H. Dekusha, S. Ivanov
PDF (English)
РАДІАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ПРЕСЕРВІВ З М’ЯСА РАПАНИ
T. Lebska, L. Bal-Prylypko, T. Kovalinska, V. Sakhno, Ye. Bondarenko, E. Mikhneva, O. Kravchenko, V. Bondarenko
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ НАТИВНОГО ТА ПРОРОСЛОГО НАСІННЯ ГАРБУЗА І КАВУНА НА ЯКІСТЬ ТІСТА І ХЛІБА
O. Gumenuk, Z. Zamay, S. Cibula, O. Hrebtan, R. Volkova
PDF (English)
ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» У ВИРОБНИЦТВІ ФОРМОВОГО ЖЕЛЕЙНОГО МАРМЕЛАДУ НА АГАРІ Й ПЕКТИНІ
I. Tsykhanovska, V. Yevlash, R. Trishch, T. Lazarieva, A. Alexandrov, A. Nikulina
PDF (English)
КВАЛІМЕТРІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ З ДОДАВАННЯМ КРЕВЕТКИ PALAEMON ADSPERSUS
O. Sydorenko, O. Petrova
PDF (English)