Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 21 № 1 (2021): Зернові продукти і комбікорми
Опубліковано:
2021-09-13
ЗЕРНО: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
ВПЛИВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ ВКРАЙ НИЗЬКИХ ЧАСТОТ НА ГІГРОСКОПІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНОВОЇ МАСИ ПШЕНЦІ
G. Stankevych, Yu. Kovra, A. Kats
9-14
pdf
ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРЕН КІНОА – ОСНОВНИЙ З ЕТАПІВ ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ ТА ОБРОБКИ
L. Valevskaya, O. Sokolovskaya
4-8
pdf
ХЛІБОПРОДУКТИ: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВА ЧАСТИНА ВІДНОВЛЮВАЛЬНИХ ЗАХОДІВ ПРИ ПІДВИЩЕНИХ ФІЗИЧНИХ НАВАНТАЖЕННЯХ
A. Salavelis, S. Pavlovsky
15-20
pdf
ФУНКЦІОНАЛЬНА ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ З НАСІННЯМ ЧІА
Wang Haiyan, Melnyk Oksana, Li Bo
20-30
pdf
КОРМИ, ЯКІСТЬ, ТЕХНОЛОГІЯ ТА ТВАРИННИЦТВО
РОЗРОБКА РЕЦЕПТІВ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ГУСЕЙ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇХ ЯКОСТІ
N. Vorona, A. Makarynska
31-36
pdf
ВИЗНАЧЕННІ ВНУТРІШНЬОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ У КОМБІКОРМОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
B. Iegorov, N. Khorenzhy
37-42
pdf
ПРОЦЕСИ, ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ
УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНИМ УСТАТКУВАННЯМ ГАЛУЗІ НА БАЗІ СИСТЕМИ SMART
O. Gaponyuk, A. Aleksashin, G. Goncharuk
43-46
pdf