Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 20 № 1 (2020): Зернові продукти і комбікорми
Опубліковано:
2020-04-26
ЗЕРНО: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
ДОСЛІДЖЕННЯ ФЕРМЕНТАТИВНОГО ГІДРОЛІЗУ ВІДХОДІВ ПЕРЕРОБКИ НАСІННЯ СОНЯШНИКУ
5-11
PDF (English)
ЗНАННЯ ПРО РІВНОВАЖНУ ВОЛОГІСТЬ НАСІННЯ ЧІА — ВАЖЛИВИЙ КРОК ДО ЙОГО ЗБЕРІГАННЯ
12-16
PDF (English)
ХЛІБОПРОДУКТИ: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
ВИРОБНИЦТВО ПЛЮЩЕНИХ ПРОДУКТІВ З ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА. ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛАСТІВЦІВ
17-22
PDF (English)
ПОРІВНЯННЯ ХАРАКТЕРИСТИК БОРОШНА З РІЗНИХ ТИПІВ ЗВИЧАЙНОЇ ПШЕНИЦІ ТА СПЕЛЬТИ НА АЛЬВЕОГРАФІ
23-30
PDF (English)
КОРМИ, ЯКІСТЬ, ТЕХНОЛОГІЯ ТА ТВАРИННИЦТВО
СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ЛОСОСЕВИХ РИБ
31-35
PDF (English)
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТОМАТНИХ ВИЧАВКІВ У ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ
36-40
PDF (English)
ОЦІНКА ЯКОСТІ КОМБІКОРМІВ У ВИГЛЯДІ СУМІШІ КРУПОК
41-47
PDF (English)
ВИРОБНИЦТВО ТВЕРДОГО БІОПАЛИВА З ВІДХОДІВ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
48-54
PDF (English)
PDF (English)