Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 11 № 2 (2017)
Опубліковано:
2017-06-12
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Sweet whey as a raw material for the dietary supplements obtaining with immunomodulatory effect
G. Didukh
PDF (English)
Analysis of alternative methods and price politic of icewine production
V. Ostapenko, O. Tkachenko, E. Iukuridze
PDF (English)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria
L. Krupytska, L. Kaprelyants, L. Trufkti
PDF (English)
Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria
N. Tregub, A. Zykov, L. Kapreluants
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Luminescent determination of ascorbic acid in dietary supplements
E. Malinka, S. Beltyukova, Ie. Cherednychenko
PDF (English)
Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems
O. Tkachenko, A. Pashkovskiy
PDF (English)
Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких
С.С. Андрєєва, М.Б. Колеснікова
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
Аналіз сучасних методів переробки томатів
А.Т. Безусов, О.В. Тоценко
PDF
Modelling of the process of micromycetus survival in fruit and berry syrups
L. Osipova, V. Kirillov, N. Khudenko, T. Sugachenko
PDF (English)
Bacillus cereus: характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах
І. В. Пилипенко, Л.М. Пилипенко, О.С. Ільєва, Г.В. Ямборко
PDF
Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі
М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, І. М. Павлюк
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка
Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions
A. Pogrebnyak, V. Pogrebnyak
PDF (English)