Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 15 № 1 (2021)
Опубліковано:
2021-04-05
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПРОЕКТУВАННЯ РАЦІОНІВ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ
M Peresichnyi, S. Peresichna, A. Sobko, I. Tiurikova
PDF (English)
Психобіотики – пробіотики, що покращують настрій
L. Kapreliants, E. Zhuk
PDF (English)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
ПОРІВНЯЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ДВОХ КОМЕРЦІЙНИХ ШТАМІВ SACCHAROMYCES CEREVISIAE ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕТАНОЛУ З ВАЖКОЗБРОДЖУВАНОЇ ЦУКРОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
O. Koval, S. Oliynichuk, T. Lysak
PDF (English)
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ТОМАТІВ
O. Benderska, A. Bessarab, B. Iegorov, M. Kashkano, V. Shutyuk
PDF (English)
ВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ СУХИХ РЕЧОВИН CУСЛА НА ОСОБЛИВОСТІ ОСМОФІЛЬНИХ СПИРТОВИХ РАС ДРІЖДЖІВ
S. Kovalchuk, T. Mudrak
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА АМАРАНТУ В ПРОЦЕСІ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ТА ЗБЕРІГАННЯ
G. Stankevich, N. Valentiuk, L. Ovsiannykova, D. Zhygunov
PDF (English)
ОСОБЛИВОСТІ МІКРОЕЛЕМЕНТНОГО СКЛАДУ РОСЛИН КУЛЬТУРНОГО ЛЬОНУ ТА РЯДУ ЙОГО ДИКИХ РОДИЧІВ
I. Poliakova, N. Sinyaeva, V. Lyakh
PDF (English)
КРИТЕРІАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ СТРУКТУРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТОНКОТЕКСТУРОВАНОГО М’ЯСА ПТИЦІ
М. Sychevskyi, L. Voitsekhivska, К Kopylova, S. Verbytskyi, Yu Okhrimenko
PDF (English)
Дослідження фізико-хімічних, органолептичних та дієтичних властивостей ковбас з ферментованою фореллю через пробіотичні штами та жирозамінник
Aghdas Sadeghi, Vahid Hakimzadeh, Esmaeil Salehi, Hasan Rashidi
PDF (English)
ОЧИЩЕННЯ ВОДНО-СПИРТОВОЇ СУМІШІ МОДИФІКОВАНИМИ ПРИРОДНИМИ МАТЕРІАЛАМИ
S. Oliinyk, L. Tarasyik, I. Samchenko, A. Kuts, O. Dulka
PDF (English)
ВПЛИВ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВАГОВОГО РОСТУ, ВІКУ ТА НАПРЯМКУ ПРОДУКТИВНОСТІ ПОРОДИ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЯЛОВИЧИНИ
A. Ugnivenko, N. Slobodyanyuk, O. Shtonda, T. Antoniuk, O. Pylypchuk, O. Kruk, V. Karpovskyi
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
ЗМІНА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ГРИБІВ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ
S. Gunko, O. Trynchuk, H. Podpriatov, O. Naumenko, N. Yashchuk, V. Voitsekhivskyi
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОНИКНЕННЯ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ В М’ЯСО КАРАСЯ ЗА РІЗНИХ СПОСОБІВ ПОСОЛУ
M. Golovko, T. Golovko, A. Pak, L. Krykunenko, М. Zherebkin
PDF (English)
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД” В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДУ ЖЕЛЕЙНОГО ФОРМОВОГО
I. Tsykhanovska, V. Yevlash, R. Trishch, T. Lazarieva, A. Alexandrov
PDF (English)