Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 17 № 4 (2017): Зернові продукти та комбікорми
Опубліковано:
2017-12-25
ЗЕРНО: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
THE CURRENT TRENDS AND FUTUREPERSPE C TIVES OF ARABINOXYLANS PREBIOTICS RESEARCH: A REVIEW
O. D. ZHURLOVA
PDF (English)
ЗЕРНОБОБОВЫЕ КУЛЬТУРЫ - СПРОС РАСТЕТ. ЧЕЧЕВИЦА. Часть 1.
Л. В. ФАДЕЕВ
PDF (Русский)
СОЧЕВИЦЯ - ДЖЕРЕЛО РОСЛИННОГО БІЛКА
Л. К. ОВСЯННИКОВА, В. Д. ОРЕХІВСЬКИЙ
PDF
ХЛІБОПРОДУКТИ: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ БОРОШНА З РІЗНИХ СИСТЕМ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ПРИ СОРТОВОМУ ПОМЕЛІ ПШЕНИЦІ
Д. О. Жигунов
PDF
КОРМИ, ЯКІСТЬ, ТЕХНОЛОГІЯ ТА ТВАРИННИЦТВО
РОЗШИРЕННЯ СИРОВИННОЇ БАЗИ У ВИРОБНИЦТВІ КОМБІКОРМІВ ДЛЯ ЯЄЧНИХ КУРЕЙ
О. В. ЛАКІЗА
PDF
ПРОЦЕСИ, ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ
ЕНЕРГОЄМНІСТЬ ЯК ЕНЕРГЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ОЧИЩЕННЯ ЗЕРНА
О. П. КАРПОВА
PDF
АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ОБЛІКУ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ КОМБІНАТУ ХЛІБОПРОДУКТІВ
Л. С. СОЛДАТЕНКО
PDF