Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 20 № 3 (2020): Зернові продукти і комбікорми
Опубліковано:
2020-10-21
ЗЕРНО: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
Елеваторні потужності по областям України: Рейтинг за 2019 р.
10-11
РDF
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ ОЧИЩЕННЯ ЗЕРНА АМАРАНТУ ВІД ДОМІШОК
12-19
pdf (English)
ХЛІБОПРОДУКТИ: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
BIOTESTING IN ASSESSING THE SAFETY OF GRAIN PRODUCTS
20-27
РDF (English)
OPTIMIZATION OF THE COMPOSITION AND PROPERTIES OF BAKERY PRODUCTS
28-33
РDF (English)
КОРМИ, ЯКІСТЬ, ТЕХНОЛОГІЯ ТА ТВАРИННИЦТВО
QUALITY EVALUATION OF PROTEIN FEED ADDITIVE AND TURKEY COMPOUND FEED
34-38
РDF (English)
CHLORELLA SUSPENSION IN PIGS’ RATIONS
39-42
РDF (English)
ПРОЦЕСИ, ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ
REGULATORY AND LEGAL PROVISION OF THE PROCESS OF DISINFECTION OF GRAIN AT GRAIN PROCESSING FACILITIES
4-9
РDF (English)
IMPROVING THE DESIGN OF THE BRUSH MACHINE FOR GRAIN
43-50
РDF (English)