Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 13 № 3 (2019)
Опубліковано:
2019-10-31
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
БІОТЕХНОЛОГІЯ СПИРТОВОЇ ФЕРМЕНТАЦІЇ З РЕЦИРКУЛЯЦІЄЮ ДРІЖДЖІВ
L. Levandovsky, O. Vitriak, M. Demichkovska
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Фiзико-хiмiчнi процеси, що розвиваються в масi компонентiв тіста при його виготовленні
Е. Bayramov, A. Nabiev
PDF (English)
Досягнення в дослідженні танінової кислоти та її взаємодії з білками і полісахаридами
W. Lou, A Bezusov, B. Li, Н. Dubova
PDF (English)
Мікроструктура кремів із збитих вершків з полісахаридами та різними видами цукрів
Yu. Kambulova, Yu. Zvyagintseva-Semenets, E. Kobylinskaya, V. Korzun, I. Sokolovskaya
PDF (English)
Дослідження впливу анаеробних умов зберігання зерна кукурудзи на закономірності зміни показника якості «Число падіння»
A. Borta, M. Zhelobkova
PDF (English)
Фізико-хімічні та органолептичні характеристики слабоалкогольних напоїв на основі цукрового сорго
M. Karputina, D. Khargeliia, I. Melnik
PDF (English)
Вплив світла на кінетику окислювальних реакцій рослинних олій
N. Lashko, G. Chausovsky, N. Derevianko, O. Brazhko
PDF (English)
Дослідження хлібопекарських властивостей цільнозмеленого борошна з чорнозерної пшениці
D. Zhygunov, N. Khorenghy, O. Voloshenko, H. Zhyhunova
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
Оптимізація технологічного процесу отримання біоактивованого насіння льону
S. Kraevska, O. Yeshchenko, N. Stetsenko
PDF (English)
Розробка ягідних напоїв з високим вмістом аскорбінової кислоти
A. Vishnikin, K. Melnikov, T. Kolisnychenko, Т. Lystopad, D. Pidhorna
PDF (English)
Важкі метали у дитячих молочних сумішах
I. Kuznetsova, G. Krusir, O. Garkovich, I. Kovalenko
PDF (English)
Формування та контроль якості харчових і кормових продуктів: від технологічних основ до людського фактору
K. Kozak, O. Kalaman, A. Yegorova, O. Strunova
PDF (English)
Quality and safety of new blended oils
S. Lehnert, О. Khomenko, A. Dubinina, V. Vinnikova, L. Tatar
PDF (English)
Mathematical modelling of the technology of processing the seed mass of vegetables and melons
V. Shebanin, I. Atamanyuk, O. Gorbenko, Y. Kondratenko, N. Dotsenko
PDF (English)
Investigation of the effect of heat treatment on the quality of the feed additive containing carrot pomace
B. Iegorov, I. Cherneha, L. Fihurska, О. Tsiundyk
PDF (English)
Парфумерно-косметичні продукти: інгредієнти, рецептури, інновації та технологі
The safe transdermal cosmetic product with antityrosinase activity
L. Pylypenko, E. Sevastyanova, N. Novikova, Т. Makovska, H. Kilimenchuk
PDF (English)