Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 11 № 4 (2019): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.15673/ехп.v11i4
Опубліковано:
2019-12-26
Сучасні проблеми економіки підприємств
«Цифрові» трансформації: взаємозв’язок із системою економічної безпеки підприємства
Ткачук Г. О.
PDF
Оцінка управління дебіторською заборгованістю на м’ясопереробних підприємствах України
Ощепков О. П., Магденко С. О., Головаченко Л. М., Філіппова К. П.
PDF
Оцінка ефективності діяльності підприємства: теоретико-методичні підходи
Markova T.; Volodina O.; Dymova D., Frolova A.
PDF
Концепція інклюзивного розвитку: причини та передумови виникнення
Дідух С. М.
PDF
Економічна безпека підприємства: підходи до визначення
Савенко І. І., Седікова І. О.
PDF
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Управління інтелектуальної власністю, як частина knowledge economy
Kyazim Panar
PDF
Стратегічне управління конкурентним потенціалом підприємства
Durbalova N., Sedikova I.
PDF
Впровадження функціональних стратегій на підприємствах виноробної галузі
Агеєва І. М., Агаркова О. В.
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Сценарії та стратегічні напрями інноваційного розвитку регіонального ринку зерна й продуктів його переробки на засадах глокалізації *
Нікішина О. В.
PDF
СИСТЕМА ОБЛІКУ, ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ, КОНТРОЛЮ ТА ОПОДАТКУВАННЯ
Вплив еволюційної трансформації соціально-економічної системи на теорію бухгалтерського обліку
Яценко В. Ф.
PDF
Особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміні
Шляхи зниження продовольчих втрат та харчових відходів
Седікова І. О., Дьяченко Ю. В.
PDF
Як управляти університетами Азії, Східної Європи та Північної Америки на основі преференцій студентів?
Okulicz-Kozaryn W., Kalaman O.
PDF
Інституціональна структура вітчизняної системи стандартизації товарів.
Кордзая Н. Р., Єгоров Б. В.
PDF