Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Поточний номер
Том 17 № 3 (2023)
Опубліковано:
2023-10-31
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ОВОЧІВ ТА ФРУКТІВ ЗА ДОПОМОГОЮ СТРАТЕГІЙ БІОФОРТИФІКАЦІЇ
A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar
PDF (English)
МІКРОБІОМИ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ ЛЮДИНИ, СВІЙСЬКИХ ТВАРИН ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОМБІКОРМІВ: ЗВ’ЯЗОК ТА ВПЛИВ. ЧАСТИНА 1
B. Yegorov, А. Yegorova, K. Yeryganov
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
РОЗРОБЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОМБІНОВАНИХ СИСТЕМ З ПОЛІПШЕНИМ АМІНОКИСЛОТНИМ СКЛАДОМ
T. Matveeva, V. Papchenko, P. Petik, V. Khareba, O. Khareba
PDF (English)
НАДВИСОКОЧАСТОТНА ТА УЛЬТРАЗВУКОВА ОБРОБКА ЯК ПОПЕРЕДНІЙ ЕТАП ОТРИМАННЯ ВОДОРОЗЧИННОГО МАНАНУ КАВОВОГО ШЛАМУ
K. Naumenko, A. Kapustian, L. Gural
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
АВТЕНТИЧНІ СИРИ: МІКРОБІОЛОГІЯ, ЗАКВАСКИ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА
S. Danylenko, V. Bondarchuk, A. Khablenko, A. Lukianets, G. Kozlovska, K. Kopylova
PDF (English)
ЕКСПЕРТИЗА ЧАЙНИХ ПАКЕТИКІВ-ПІРАМІДОК МЕТОДАМИ ОПТИЧНОЇ МІКРОСКОПІЇ ТА FTIR-СПЕКТРОСКОПІЇ. УТВОРЕННЯ МІКРОПЛАСТИКОВОГО ЗАБРУДНЕННЯ ПРИ ЗАВАРЮВАННІ ЧАЮ
O. Malynka, Y. Malynka, K. Petrik
PDF (English)
ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ВИЗРІВАННЯ СИРУ КАМАМБЕР, ВИРОБЛЕНОГО ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ СУЧАСНИХ МОЛОКОЗСІДАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ
O. Chaharovskyi, N. Tkachenko, E. Didukh, V. Anichin
PDF (English)
НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ТРИВАЛОСТІ ПРЯЖЕННЯ ВЕРШКІВ У ТЕХНОЛОГІЇ СМЕТАНИ, ЗБАГАЧЕНОЇ БІЛКАМИ
G. Polishchuk, T. Sharakhmatova, I. Shevchenko, O. Mandiuk, A. Mykhalevych, A. Pukhlyak
PDF (English)
Переглянути всі випуски